Csiszár Jenő visszatért a rádiózáshoz!
Címlap / Showbiznisz / Csiszár Jenő visszatért a rádiózáshoz!

Csiszár Jenő visszatért a rádiózáshoz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

Hány generáció nőtt fel az Apukám világán, hányan vagyunk, akiknek élete egyik legmeghatározóbb rádiós műsora volt? Annak ellenére, hogy Csiszár Jenő tíz éve eltűnt az éterből, talán nincs is olyan 20 év feletti az országban, aki ne tudná, ki az a Csiszár… 

Ja, igen és kösz, hogy úgy csináltatok, mintha szeretnétek! - ezekkel a szavakkal búcsúzott anno Csiszár Jenő az Apukám Világától. Pedig pontosan tudta, hogy szerették, de azt is, hogy ő soha nem ezért rádiózott, hogy szeressék. Egyszerűen a rádiózás volt a mindene.

Talán tudta is, hogy egyszer még visszatér, de, csak ha eljön az ő ideje. Mert ő soha nem rádiózott csak megélhetésből. Akkor tette, ha szerette csinálni. Na és persze ha hagyták, hogy úgy rádiózzon, ahogy ő szereti. Kompromisszumokat nem kötött, akkor inkább lelépett. Ő volt az, akire először mondták, hogy a média fenegyereke, de ő az, aki mára ezt a címet kikéri magának: "felhígult a szakma, ma már mindenki a média fenegyereke, én pedig így már egyáltalán nem kívánok az lenni"


Műfajt teremtett, pedig nem is ezt volt a célja. Soha nem akart megfelelni, soha nem érdekelte, hogy mit gondolnak róla, bármikor beszólt bárkinek, ha jogosnak tartotta. Az őszinteség és a szókimondás a két legjellemzőbb tulajdonsága és ezt tükrözték műsorai is.

Csiszár Jenő most visszatért az éterbe! Hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön este 20.00-22.00 óráig szórakoztatja a Class FM hallgatókat. Teszi mindezt a tőle megszokott stílusban, természetesen interaktívan. Témákat vet fel, provokál és ami mindig is jellemző volt rá: beadja a telefont – ahogy ő mondja – fésületlenül.

"Mindig is az interaktivitásban hittem, így a mostani műsorom is ezen alapszik. A rádió az életem és éppen ezért a rádióban pontosan ugyanúgy gondolkodom, viselkedem, mint általában, a hétköznapokban. Azokról a témákról beszélek, amelyek érdekelnek. Arról például, hogy azt tapasztalom, egyre elkeseredettebbek vagyunk, egyre kevesebb kapaszkodót találunk. Hitehagyottam mászkálunk a munkahely és a család között, az egész ország fél térden van. Én csupán annyit teszek, hogy megpróbálok katalizátor lenni. Napról napra keresek olyan magyar értékeket, amelyek személyekhez köthetőek. Lehet sportoló, vállalkozó, csak hitet adhasson másoknak. Arra buzdítom a hallgatókat, hogy mindenki mondja el az aznap éppen vele történt jót, bármilyen apró dolog is az. És az emberek beszélnek! Egyre több pozitív történetet mondanak el a saját életükből, amelyek erőt adhatnak a többi hallgatónak. És ez jó."

Szereti az életet, szereti élvezni minden percét és igyekszik ezt a szemléletet a hallgatóknak is átadni. Nem szabad túl komolyan venni az életet! – vallja és mostani műsorában is erre bíztat. Teszi mindezt úgy, hogy egészen hétköznapi témafelvetéseivel odaszögezi a hallgatókat a rádió elé.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2019 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x