Tabáni István fél a vezetéstől
Címlap / Showbiznisz / Tabáni István fél a vezetéstől

Tabáni István fél a vezetéstől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

A Csillag Születik győztese tegnap kapta meg nyereményautóját, de mégsem hajthatott még haza az új szerzeménnyel, ugyanis egy óriási akadály gördült elé: nincs jogosítványa. Tabáni István eddig nem tehette meg, hogy fenntartson egy autót, de most, hogy megkapta ajándékba, elkezdi megcsinálni a jogosítványát is. Az aranytorkú énekes elárulta, hogy nem lesz egy agresszív sofőr, és egy kicsit fél is a vezetéstől. 

Tabáni István pezsgőt bontott az autóátvételkor, de persze ezt minden következmény nélkül megtehette, hiszen nyereményautóját egyelőre csak nagybátyja vezetheti, hiszen neki van egyedül jogosítványa a családban. "A nagynénémékkel jöttem tulajdonképpen, és Ők fognak majd elvinni. Én nem vezethetem az autót, hiszen még nincs jogosítványom. A későbbiekben természetesen én szeretném majd használni az autót, de ehhez papírra van szükség, ami még várat magára" - meséli a tabutv.hu riporterének Tabáni, aki rengeteg újságíró előtt vette át a nyereményautóját.

"Kaptam az autót, így pedig illene hozzá egy jogosítványt is szerezni, s forgalmazó cég felajánlotta, hogy segít ebben. Eddig anyagilag sem álltam úgy, hogy fenn tudjak tartani egy autót, meg nem éreztem a szükségességét" - mondta el a Tabu Tv Internetes videójában Tabáni István, aki egyenlőre szkeptikusan áll a vezetés kérdéséhez.

"Van bennem egy félelem, de lehet, hogy ez természetes. Az ismeretlentől az ember mindig fél, most így vagyok ezzel én is. Remélem, hogy nem én leszek az országutak rémje, de szerintem jó vezető lesz belőlem, ha sikerül elsajátítanom a vezetést" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tabáni István, aki megfontolt sofőr lesz, és még az is lehet, hogy eleinte sokan dudálnak majd rá. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2303 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x