A Back II Black durván beszólt a celeb nímandoknak!
Címlap / Showbiznisz / A Back II Black durván beszólt a celeb nímandoknak!

A Back II Black durván beszólt a celeb nímandoknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

A fiúzenekar tagjait a tabutv.hu videójából most egy merőben új oldalukról ismerhettük meg. A Back II Black együttes tagjai nímandoknak nevezték a kitalált történetekkel újságban szereplő hazai sztárokat. A zenészek szerint az értéktelen hírességek szereplése nem az olvasók, hanem a hírességek hibája. Szerintük Kiszel Tünde, Benkő Dániel és Fekete Pákó csak azért érdekes, mert a szerkesztők nagyobb nyáladzást éreznek utánuk, mint a művészekre. És hogy miért csak kitalált történetekkel szerepelnek a sztárok? A videóból kiderül! 

"Azt utáljuk, hogy ha mi leteszünk valamilyen értéket az asztalra, az a kutyát nem érdekli. Mindenki azt kéri, hogy találjatok ki valamit... a fa*zt találjunk ki! Egy mesterségesen felszínen tartott parasztbutító dolog a bulvár. Aki egy produkciót életre kelt, és szeretné megmutatni a nagyvilágnak a művészeti értéket amit képvisel, az nem érdekes. Ha felhívunk egy újságírót, az mondja, hogy az az érdekes, ha felgyullad a hajam!" - ecsetelte a tabutv.hu videójában Csejtei Tamás, aki a zenélés előtt a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársa volt, és emberszabásúakkal foglalkozott.

A Tabu Tv megtudta: Az együttes tagjai szerint a jelenlegi bulvár hősök helyett tehetséges sportolókkal, színészekkel, zenészekkel kellene beszélni a tévé műsorokban, nem Benkőről, Pákóról és Kiszelről. Glatz Gábor, a Back II Black zenésze kiakasztónak tartja, hogy az értékadó emberek helyett nímand celebeket látunk este a tévében, és nem helyénvaló, hogy a tehetségtelen embereknek ad táptalajt a bulvár.

"A bulvár nem úgy alakult ki, hogy betelefonáltak, hogy kellene most már egy Kiszel Tünde, hanem előkerült egy ilyen nő, meg hasonló ilyen értéktelen emberek, majd elkezdték őket tolni, mert azt gondolták, hogy erről nagyobb nyáladzás lesz a nézők részéről!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Glatz Gábor, aki nemrég azért szerepelt több újságban, mert az egyik klipforgatáson felgyulladt a nadrágja. A Back II Black együttessel az ATV NévShowR c. műsorának forgatásán beszélgettünk.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x