Kolumbiai szépség a Top Model of the World idei nyertese -...
Címlap / Showbiznisz / Kolumbiai szépség a Top Model of the World idei nyertese - csábos fotóval

Kolumbiai szépség a Top Model of the World idei nyertese - csábos fotóval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Kolumbiai egyetemista nyerte a németországi Dortmundban a Top Model of the World elnevezésű szépségverseny idei döntőjét. 

A 24 éves Carolina Rodríguez a döntőben negyvenkét ország negyvenkét versenyzőjével mérte össze szépségét és talpraesettségét. Győztesként húszezer dollár (közel négymillió forint) értékű nyakéket, tízezer dollár (kétmillió forint) készpénzt és egyéves modellszerződést nyert a versenyt világszerte megrendező World Beauty Organisation cégtől - közölte Detlef Tursies, a főszervező Miss Germany Organisations (MGO) vezetője.

A versenyzőknek estélyi- és koktélruhában, illetve bikiniben is fel kellett vonulniuk. A tíztagú zsűri emellett a kisugárzást és az alakot is pontozta. Tursies szerint a győztes Rodríguez mindvégig nagyon stílusos volt, "rendkívül meggyőzően és magabiztosan viselkedett".


A csinos modell után már két ügynökség is érdeklődik, így Rodríguez valószínűleg még egy ideig marad Németországban.

Az 1993 óta évente megrendezett versenyen a venezuelai Gabriela Conception lett a második, míg a harmadik helyen Muriel Susana Viera amerikai egyetemista végzett. A negyedik és ötödik helyet ukrán és német versenyző szerezte meg a vasárnap esti finálén.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3780 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x