Növényi Norbert elvágta a köldökzsinórt!
Címlap / Showbiznisz / Növényi Norbert elvágta a köldökzsinórt!

Növényi Norbert elvágta a köldökzsinórt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Egykori Olimpiai-, Világ- és Európa bajnok birkózónk, Növényi Norbert jelen volt harmadik gyermeke születésénél is és ő vágta el a köldökzsinórt is. Tavaly a legkeményebb küzdősportnak nevezett MMA-ban is győzedelmeskedett és ezzel megkoronázva zárta sportolói karrierjét, most pedig meghatódva, törékenyen mesélt a születés pillanatairól. 

Növényi Norbertről aligha képzelnénk, hogy elsírja magát, hiszen megannyi ellenfelét győzte már le. De egy kisfiú mégis könnyekre fakasztotta. Ő nem más, mint kisfia: Nádor Noel. "Nagyon jól megvagyunk. Most már több mint 8 centit nőtt és másfél kilót hízott, több mint hét hetesek leszünk. Illetve 23-án már két hónaposak. Úgyhogy megy az idő és ő is nagyon szépen fejlődik, egészséges, úgyhogy mindenki tökéletes és jól van" - mesélte boldogan a boldog apa a tabutv.hu riporterének, akivel a NévShowR felvételén beszélgettünk.

"Ez egy kihagyhatatlan lehetőség az ember életében, sokszor nem látja azt, hogy a gyermeke, hogy születik meg. A fiamnál ott tudtam lenni, a lányom születésénél nem. Én úgy gondolom, hogy a legnagyobb hiba lenne bármelyik férfinek kihagyni. Először is átértékeli azt, hogy valóban mi is az élet, és jobban fogja becsülni a párját, amikor látja őt szenvedni. Másodszor meg olyan látvány és olyan maradandó élmény, amit soha az ember nem tud elfelejteni. Semmiféle mocskot, semmiféle szenny-t nem lát az ember benne, amire rosszul emlékezne vissza. Nálam legalábbis csak a szépre meg a jóra, jön ki a kis feje, a keze, tehát igazából gyönyörű és csodálatos élmény marad bennem" - ecsetelte az apás szülés szépségeit a többszörös apuka és egykori olimpiai bajnokunk a tabutv.hu sztárvideójában.

"Újabb ambíció ahhoz, hogy az ember sokáig éljen, mert szeretné látni, hogy megnőjön a gyerek. Vissza kell fiatalodnom hozzá hisz azokat az életkori sajátosságokat, amik majd jönnek, a totyogástól egészen a felnőtté válásig azt mindig végig élni külön szakaszokat. Nem lehet az ember besavanyodva, haladni kell a korral, nincs mese" - mesélte elképzeléseit a gyereknevelésről az apuka a tabutv.hu riporterének.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1637 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x