Fekete Pákó örökbe fogadna egy haiti árvát!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Fekete Pákó örökbe fogadna egy haiti árvát!

Fekete Pákó örökbe fogadna egy haiti árvát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-28

A nigériai származású zenész sírva fakadt, amikor meglátta, hogy mekkora katasztrófa történt haitin. Fekete Pákó ekkor határozta el, hogy ha törik, ha szakad, biztosan örökbe fogad egy ottani árvát saját gyermeke, Bence mellé. Pákó elárulta, hogy pontosan el tudja képzelni, hogy milyen érzés, amikor egy család elveszti a házát, és egy romhalmaz lesz az élete. 

"Szeretnék befogadni egy haiti gyereket. A Bencének is jót tesz, ha van egy testvére. Teljesen mindegy, hogy milyen származású, csak meg kell nevelni és meg kell mutatni neki az utat!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Fekete Pákó, aki a Frizbi Hajdú Péterrel forgatásán vallott különös kezdeményezéséről.

A zenész felelősnek érzi magát, ezért szeretne tenni a földrengés által sújtott ország lakóiért. "Amikor hallottam erről, akkor teljesen megdöbbentett ez a hír. Sírva fakadtam amiatt, hogy ennyi gyerek meghalt, vagy ott van a romok alatt. Gondolj bele, ez szörnyű dolog! Még most sem tudom felfogni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a nigériai származású zenész, aki szerint egy haiti gyermek nagyon jól meglenne a fiával, Bencével.


 
 
[ 1703 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x