Szenzáció a tehetségkutatón - megismétlődik a Susan Boyle...
Címlap / Showbiznisz / Szenzáció a tehetségkutatón - megismétlődik a Susan Boyle jelenség

Szenzáció a tehetségkutatón - megismétlődik a Susan Boyle jelenség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Egy tajvani tehetségkutatón tűnt fel egy fiatal fiú, aki úgy énekelte el Whitney Houston egyik nagy slágerét, ahogy az egykori díva ma már nem is tudná.  

Lin Yu Chun nem csak az X Factorhoz hasonló tajvani tehetségkutatón bűvölte el a zsűrit és a hallgatóságot - sikert arat a videómegosztó portálokon is.

A sajtó szerint toronymagasan esélyes a verseny egymillió dolláros fődíjának elnyerésére és arra lehet számítani, hogy ugyanúgy berobban a híres előadók közé, mint korábban Susan Boyle. Emlékezetes, hogy a brit énekesnő is a teljes ismeretlenségből lett villámgyorsan világszenzáció egy tehetségkutató versenyen nyújtott teljesítményének köszönhetően. 


Lin Yu Chun a versenyen adta elő Whitney Houston I Will Always Love You című slágerét - körülbelül úgy, mint az énekesnő, amikor még jó formában volt.

A drogfüggő Whitney Houston éppen a napokban mondta le betegségre hivatkozva európai fellépéseit. A brit lapok máris felvetették: az újabban rendre botrányosan éneklő egykori sztár helyett inkább Lin Yu Chunt kellene meghívni.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3796 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x