Lányi Lala egyszerre anya és apa!
Címlap / Showbiznisz / Lányi Lala egyszerre anya és apa!

Lányi Lala egyszerre anya és apa!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az ex-Kozmixos Lányi Lala már lezárta a magánéleti válságának korszakát, de a mai napig egyedül neveli a gyermekét. A zenész elárulta, hogy sokszor anyaként és apaként is helyt kell állnia, így pedig sokkal mélyebb kapcsolat alakult ki közte, és a gyermeke közt. Lala azt is elárulta, hogy a szakítás miatt olyan élményeket élhetett meg a kicsivel, mint amilyeneket csak nagyon kevés apa! 

"Olykor apa és anya vagyok egyszerre, de sokszor szorosabb kapcsolatot eredményezett ez a fiammal, mint a mi a megszokott. Ha nem lett volna a törés a lelki életemben, akkor valószínűleg nem jöhetett volna el az a szituáció, hogy a gyermekemmel olyan élményeket éljünk meg, amiket kevés apa élhet meg!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lányi Lala, akinek most már olykor magára is jut ideje.

A zenész őszintén mesélt arról, hogy jelenleg nem csak a gyermeknevelés élteti, hanem a nők is visszakerültek az életébe! "Van időm olyankor arra is, hogy magammal foglalkozzak. Lezártam és túlléptem azon a korszakon, már nem bánt a dolog a hétköznapokban. Most kicsit bepótoltam az elmúlt néhány év kimaradását!" - meséli a tabutv.hu videójában Lányi Lala, akit annak idején nagyon megviselt az akkori kedvesétől való elszakadás.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x