Vásáry André igazából olasz!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Vásáry André igazából olasz!

Vásáry André igazából olasz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

A Csillag Születikben felfedezett fantasztikus hangú énekes pizza készítés közben jött rá, hogy Ő nem csak hogy imádja Olaszországot, de valószínűleg szoros kötődése van oda. Vásáry André az internetes sztártévé riporterének elárulta, hogy családi legendák szerint a nagypapájának felmenői voltak olaszok, de abban is biztos, hogy egy korábbi életében már élt Rómában. 

 

Rendezvénynaptár
Vásáry André az Allee áruházban készített különféle finomságokat hátrányos helyzetű gyerekeknek. A tüsténkedés közben a Tabu Tv riportere is elkapta néhány szóra, és együtt kiderítették, hogy a huhogó művész igazából Olaszországból származik. "Nekem a vezetéknevem az Vásáry, de a Vasari egy olasz név. Én úgy tudom, hogy a nagypapámnak a szülei jöttek Olaszországból, még az első világháború előtt!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a Csillag Születik énekese.

"Nagyon sokszor voltam már ott, persze nem családlátogatásra, hiszen én ezekről nem tudok, nem tartottuk a kapcsolatot. Évente legalább egyszer-kétszer előfordulok ott, és imádom Rómát. Legutóbb, amikor ott voltam, akkor volt egy olyan érzésem, hogy nem tudok eltévedni ott. Térkép nélkül teljesen feltaláltam magam ott, úgyhogy lehet, hogy már éltem ott egy előző életemben. Nagyon szeretem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vásáry André.
 
 
[ 3354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x