A Supernem tudatosan leállította a bulvárszereplést
Címlap / Showbiznisz / A Supernem tudatosan leállította a bulvárszereplést

A Supernem tudatosan leállította a bulvárszereplést

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A fiatal zenészek tudatosan nem vigyorognak már minden tévéműsorban, hiszen bármennyire is meglepő, azok csak kevesebb fellépést eredményeztek... 

A Supernem tagjai néhány évvel ezelőtt még aktív részesei voltak a napi bulvárnak, de ma már szinte egyáltalán nem szerepelnek ilyen fórumokon, kivéve persze a Tabu Tv-t. "Ez némileg tudatos volt. Néhány éve mi egy média stopot nyomtunk, mert rájöttünk, hogy senki nem kíváncsi, melyik kutyánknak milyen cipőt vettünk, és hol nyaraltunk. Az emberek arra kíváncsiak leginkább, hogy hol van koncert, és mikor lesz lemez...!" - mondta el a tabutv.hu riportjában Pulius Tibor, aki szerint a koncerteken megjelenők aránya fordítottan arányos a média megjelenésekkel.

"Azért, mert nem vagyunk benne a tévében, vagy nem vagyunk címlapokon, a zenekar népszerűsége egyáltalán nem változott! Megvan ennek szerintem a pszichológiája. Mivel ebből mi tudatosan visszavettünk, ez egy fordított arányban hatott a zenekarnak a népszerűségére és életére. Nem kell feltétlen mindenhol vigyorognunk, de nem is vagyunk semmitől elzárkózva!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Supernemes Papp Szabolcs, aki ennek ellenére szívesen elmenne értelmes tévéműsorokba, ha csinálnának ilyet.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x