Andy Vajna jobban csípi az amerikaiakat
Címlap / Showbiznisz / Andy Vajna jobban csípi az amerikaiakat

Andy Vajna jobban csípi az amerikaiakat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A világhírű producer folyamatosan Magyarország és Amerika közt ingázik, így könnyedén von le konzekvenciát a tapasztalatokból. 

"Amerikában és Magyarországon pont fele-fele időt töltök, és mindkét ország nagyon kedves a szívemnek: az egyik itthon, a másik pedig otthon. Mind a két helyen sok barátom van, szóval ez sem probléma! Nekem az amerikai mentalitás sokkal jobban tetszik, mert ott sokkal nyitottabbak az emberek! A magyarokat is szeretem, de nagyon negatív a hozzáállásuk a világhoz!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Andrew G. Vajna.

Andy Vajna szerint a magyarok pesszimizmusa a történelem miatt alakult ki, és ebből a szempontból egyáltalán nem fontos, hogy a hazaiaknak vagy a tengeren túliaknak vastagabb a pénztárcája. "Ez relatív! Az anyagi jólétet nem tudod megállapítani egy emberen, vagy egy csoporton, de ott valóban más, és talán jobb lehetőségek vannak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a producer, aki szerint hazánkban is elegendő lehetőség van!

"Jelen pillanatban csak a vakáció érdekel, a filmek még csak gondolatok. Nyáron Szardíniára megyek, de sajnos annyi időm nincs, hogy az egész nyarat ott töltsem!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Andy Vajna.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2410 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x