Angelináék gyerekei házirémek
Címlap / Showbiznisz / Angelináék gyerekei házirémek

Angelináék gyerekei házirémek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Egy amerikai magazin nemrég meginterjúvolt néhány asszonyt, akik sztároknál dolgoztak dadusként. Az eredményt el lehet képzelni, de csúcstartó is akad. 

A világ legrosszabb gyerekei valószínűleg az Angelina Jolie-Brad Pitt páros szárnya alatt növekvő apróságok. Azt gondolná az ember, ők lennének a daduskarrierre törekvő ifjú hölgyek munkáltatói álma, de valójában egymásnak adják a kilincset a gyermekgondozóik.

A megszólaltatott dajka szerint a hat fékevesztett gyereket nagyon nehéz fegyelmezni. – A gyerekek reggel egyszerűen megállíthatatlanok, rohangálnak, törnek-zúznak – mondta. – Berohannak a szüleik szobájába, és egyszerűen a hajukat tépik, csak szeretetből.

Jolie-ék állítólag gyakran alszanak egy nagy ágyban, így a gyerekek szinte képtelenek nélkülük élni. A dadusnak rendszeresen el kellett viselnie Shiloh hisztijeit, aki gátlástalanul meg is dobálta azzal, ami a keze ügyébe került; ezen kívül egyik gyerek sem fogadott neki szót, ha Zaharának olyan kedve volt. – Zahara a kiskirály a gyerekek között, mindegyik gyerek őt utánozza!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x