Angelináék gyerekei házirémek
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Angelináék gyerekei házirémek

Angelináék gyerekei házirémek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Egy amerikai magazin nemrég meginterjúvolt néhány asszonyt, akik sztároknál dolgoztak dadusként. Az eredményt el lehet képzelni, de csúcstartó is akad. 

 

Rendezvénynaptár
A világ legrosszabb gyerekei valószínűleg az Angelina Jolie-Brad Pitt páros szárnya alatt növekvő apróságok. Azt gondolná az ember, ők lennének a daduskarrierre törekvő ifjú hölgyek munkáltatói álma, de valójában egymásnak adják a kilincset a gyermekgondozóik.

A megszólaltatott dajka szerint a hat fékevesztett gyereket nagyon nehéz fegyelmezni. – A gyerekek reggel egyszerűen megállíthatatlanok, rohangálnak, törnek-zúznak – mondta. – Berohannak a szüleik szobájába, és egyszerűen a hajukat tépik, csak szeretetből.

Jolie-ék állítólag gyakran alszanak egy nagy ágyban, így a gyerekek szinte képtelenek nélkülük élni. A dadusnak rendszeresen el kellett viselnie Shiloh hisztijeit, aki gátlástalanul meg is dobálta azzal, ami a keze ügyébe került; ezen kívül egyik gyerek sem fogadott neki szót, ha Zaharának olyan kedve volt. – Zahara a kiskirály a gyerekek között, mindegyik gyerek őt utánozza!

 
 
[ 1771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x