Debreczeni Zita fodrász helyett masszázsra költ
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita fodrász helyett masszázsra költ

Debreczeni Zita fodrász helyett masszázsra költ

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Azt gondolnánk, hogy a hírességek, és főleg a modellek az egész életüket az edzőterem, a kozmetikus és a pláza közt szaladgálva töltik, pedig ez nem így van. 

"Nagyon sokan szerintem azt gondolják, hogy én a nap 24 óráját sminkesnél, kozmetikusnál és fodrásznál töltöm... Az, hogy én most évek alatt egyszer eljutottam fodrászhoz, az egy hatalmas siker, de kozmetikushoz is kéthetente egyszer megyek. Ha már magamra kell költenem, akkor inkább masszázst veszek igénybe, mert az kikapcsol!" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita.

A modell nem csak, hogy szépítkezésre költ keveset, de a plázákban és az Andrássy úton is ritkán fordul meg óriási csillogó-villogó zacskókkal a kezében. "Annyira cipő, táska, öv, meg ilyesmi szenvedélyeim sincsenek... Nem vagyok egy holdkóros, akinek folyamatosan vásárolnia kell, de nagyon szeretem az ékszereket és a kiegészítőket. Hál’ istennek van egy nagyon zseniális szponzorunk is, a PILGRIM, amit egyébként tényleg nagyon imádok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Debreczeni Zita.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x