Gesztesi Károly annyit nyaral, amennyit akar
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly annyit nyaral, amennyit akar

Gesztesi Károly annyit nyaral, amennyit akar

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A színész nemrég jött haza egy egy hónapos nyaralásból, most két hetet dolgozik, aztán pedig újra eltűnik a világ szeme elől. 

"Annyi időm jut pihenésre, amennyit akarok! A próbákat úgy alakítottam, hogy közben is elmentem egy hónapra, most viszont két hétig napi 13-14 órát dolgozom, de utána megint eltűnök!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly, aki a Robin Hood musical próbáján azt már nem árulta el, hogy kivel piheni ki a munka okozta fáradalmakat.

"Én nyáron már nagyon régóta nem megyek külföldre, mert itthon rengeteg jó szálloda, és nagyon sok jó hely van. Külföldre majd októbertől utazom: Spanyolország és Mexikó lesz az úti cél" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színész.

Bár Gesztesi Károly alapvetően nem szereti a hideget, egy sajátságos módszerrel még a téli hónapokat is könnyedén átvészeli. "Fenn a hegyekben, egy jó szállodában jakuzziban ülök és pálinkázok, de semmiképp sem síelek. Annak ellenére, hogy azt mondják, hogy a jakuzziban pálinkázás nem feltétlen ajánlott, én egyáltalán nem félek tőle, hiszen gyakorlom. Nekem otthon is van, télen is ki szoktam menni oda, de az már tabu, hogy mennyit üldögélek ott..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gesztesi Károly.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x