Hamarosan elindul Dopeman reality show-ja!
Címlap / Showbiznisz / Hamarosan elindul Dopeman reality show-ja!

Hamarosan elindul Dopeman reality show-ja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A munkálatok már gőzerővel folynak, a 175 centi magas szórakoztató komplexum hamarosan beindul. 

A magyar rapper leplezetlenül bemutatja mindennapjait, ráadásul rendezés, kitalált esetek és műbalhé nélkül. Belecsap a lecsóba és megmutatja magát válogatás és vágások nélkül.

"Lassan egy gigantikus projektté kezdi kinőni magát a trash reality Dopeman Tv, tulajdonképpen már megállapodtunk a tévécsatornával, a kezdési dátumot is tudjuk. Jövő hónapban elkezdődik az óriásplakát-kampány. Minden lesz benne, a DopemanTV teljesen szembemegy a mai médiával, ahol mindent beskatulyáznak, koncepció szerint építenek fel, ugyanúgy főznek, ugyanúgy szavazzák ki egymást, minden mindig ugyan az, csak a figurák változnak. Itt viszont a figura pótolhatatlan" - mondta el a tabutv.hu riporterének a balhés művész.

A műsorban Dopeman minden mozdulata látható lesz: kiderül, hogy mikor apa, mikor sztár, milyen, amikor balhézik, kibékül, leoszt és észt oszt, láttatja magát randalírozás közben, stúdióban, egyszóval mindenütt.

"Minden benne lesz, amit épp az életem hoz. Velem kapcsolatban soha nem volt kitalált dolog. Mikor megjelentem főző show-ban, meg hasonlókban, akkor is csak addig csináltam, amíg magam tudtam hozni, ez nem azért van, mert hogy az emberek mit gondolnak rólam, azt kőkeményen lesz*rom, hanem hogy magamban mennyire tudok kibékülni önnön magammal" – vágta oda a tabutv.hu riporterének Pityinger László. Semmi kitaláció nincs, de folyamatosan balhé van!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3019 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x