Benkő László: tudom, hogyan kell antibulvárosítani!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Benkő László: tudom, hogyan kell antibulvárosítani!

Benkő László: tudom, hogyan kell antibulvárosítani!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Az Omega együttes tagja, Benkő László tudatosan kimarad a bulvárövezetből, csak akkor szerepel ilyen helyeken, ha olyan mondani valója van, ami nem a celeb világon belül mozog... 


Rendezvénynaptár
Benkő László rendkívüli módon figyel arra, hogy kizárólag hiteles információkat ontson magából, azt pedig egyszerűen elképzelhetetlennek tartja, hogy bármikor is léggömb szerű bulvárhírekkel szerepeljen a sajtóban.

"Aki tudatosan készül és dolgozik ezen a pályán, annak élnie kell azzal a felelősséggel, hogy, amit elmond a következő generáció számára, az ne legyen tudatos hülyeség, hanem egy olyan felvállalható instrukció legyen, ami a későbbiekben is igaz marad" - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő László, aki nagy munkatapasztalattal rendelkezik a zenei világot illetően, sőt még a rafinált újságírók és riporterek sem járnak túl az eszén.

"Ha felhívnak egy bulvárújságtól, akkor soha nem nyomom ki a telefont, csak másféle választ adok, mint amire szeretnék vinni a kérdést a beszélgetés során. Komoly gyakorlatom van ebben!" - zárja le röviden a mondanivalóját a volt Próféta együttes tagja a Tabu Tv riporterének.


 
 
[ 1887 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x