Sasvári Sándor Jézus volt, Pilátus lett
Címlap / Showbiznisz / Sasvári Sándor Jézus volt, Pilátus lett

Sasvári Sándor Jézus volt, Pilátus lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

A színész évtizedekig Jézust alakította a darabban, viszont már csak Pilátusként léphet a színpadra. 

A Tabu Tv stábja a Madách Színházban készülő Jézus Krisztus Szupersztár egyik próbájának színfalai mögött forgathatott, ahol a Pilátust játszó Sasvári Sándor mesélt a szerepéről és a darabhoz fűződő szoros viszonyáról.

"Sok darabban volt már olyan, hogy egyik szerepből a másikba léptem át. Én Jézust 11 éven keresztül alakíthattam a Rockszínház társulatával: 86’-ban volt a bemutató és 97’ áprilisában volt alkalmam utoljára színpadra lépni. Az egy csodálatos feladat volt, amit teljes hitemmel és szeretetemmel valósítottam meg, most pedig Pilátus szerepét játszom, amit színészi feladatként próbálok megoldani. Lelkileg nagyon megterhelő, hogy Jézuskát el kell ítélnem, de egy színésznek sokszor vannak ilyen feladatai, úgyhogy megpróbálom túlélni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Sasvári Sándor.

A színész a mostani darab Jézusait nem szeretné összehasonlítani a sok évvel ezelőtti önmagával.

"Ami volt, az volt: lezárult az a fejezet! Koncerteken még énekelem a Jézus szavait idéző nagy áriát, de bízom benne, hogy ezek a fiatalok ugyanúgy hittel és méltóan fogják megvalósítani a szerepet. Én drukkolok nekik!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Sasvári Sándor, aki még a rengeteg előadás után is rendkívüli módon rajong a darabért.

"Én ebben a darabban az ügyelő szerepét is eljátszottam volna, mert ez a kedvencem és a musical és a rockopera irodalom etalonja. Bármilyen szerepet szívesen elvállaltam volna benne, de Pilátus egy rendkívül fontos és fantasztikusan jó szerep mind színészileg, énekileg fizikumban és hangban!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színész, aki nagyon örül annak, hogy játszhat a Jézus Krisztus Szupersztárban.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2993 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x