Együtt buliztak a sztárok Mickey egérrel
Címlap / Showbiznisz / Együtt buliztak a sztárok Mickey egérrel

Együtt buliztak a sztárok Mickey egérrel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mickey egér, Donald kacsa és Goofy Magyarországra látogattak, hogy a hazai sztárokkal együtt ünnepeljék a Neves Mickey-vel című sorozat indulását. A híres Disney figurákkal a nagyközönség is találkozhat a hétvégén két bevásárlóközpontban. 

Mickey, Donald kacsa és Goofy azért érkeztek Magyarországra, hogy megünnepeljék egy különleges animációs sorozat indulását: a Nevess Mickey-vel nem más, mint egy ritka válogatás a régi animációkból. Természetesen a gyerekek és a felnőttek már a digitálisan feldolgozott változatot nézhetik meg, olyan előadók zenéjével, mint Miley Cyrus, a Jonas Brothers és a Black Eyed Peas. A Neves Mickey-vel-t október 30-án 8:30-tól lehet megnézni a Disney Csatornán.


Az este sztárja egyértelműen Mickey egér volt: a hírességek és gyerekeik leginkább Mickey-vel szerettek volna találkozni.

"Luca és Csanád már lefotózkodtak Mickey egérrel, ezért nagy most a boldogság. Csani nagyon izgult egész este, hogy milyen lesz Mickey-vel találkozni és milyen Donald kacsa. De megmondom őszintén én is örülök, hogy láthatom a Disney sztárokat" - árulta el Nagy Tímea olimpiai párbajtőr vívó, aki kisfiával Csanáddal és egyik kislányával, Lucával érkezett a nagy eseményre.


Luca és Csanád

Fésűs Nelly és kislánya Csenge rajonganak a Disney mesékért:

"Imádjuk a régi klasszikus Disney meséket, Mickey-t és barátait pedig különösen. Nagy volt az öröm, amikor megtudtuk, hogy még közös képet is készíthetünk Mickey-vel és Donalddal" – mondta Fésűs Nellly színésznő, aki kislányával, Csengével jött el megnézni a híres Disney figurákat.


Fésűs Nelly és kislánya

Nemcsak a sztárok, hanem a nagyközönség is találkozhat Mickey-ékkel: Október 16-án az Aréna Plázában, október 17-én a Camponában várja 11 és 18 óra között Mickey, Donald és Goofy a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Mindkét rendezvényen lehetőségük lesz a gyerekeknek játszani, fotózkodni a Disney sztárokkal; valamint a látogatók kiszínezhetnek és hazavihetnek Daisy kacsás pólókat is. Ezenkívül Mickey-s fejtörők, Disney-s könyvek, léghoki asztal, Mickey pihenő zóna várják a gyerekeket, sőt minden órában értékes nyereményeket nyerhetnek a vállalkozó szelleműek. A rendezvényeken természetesen egy összeállítást is megnézhetnek az érdeklődők a Nevess Mickey-vel sorozatból. A belépés és a részvétel ingyenes.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3748 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x