Kefir mindig leveszi a cipőjét
Címlap / Showbiznisz / Kefir mindig leveszi a cipőjét

Kefir mindig leveszi a cipőjét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

A V-tech frontembere elárulta, hogy Ő egy olyan krónikus rendmániás, aki nem szereti, ha valaki nyúlkál. 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv riportere egy "Tiszta udvar, rendes ház" feliratú táblával a kezében talált rá Kefirre, aki nem csak a poén kedvéért mutogatta a fémdarabit.

"Ezt a táblát csak itt találtam, de egyébként otthon is gyakran takarítok, mondhatni rendmániás vagyok. Mindig leveszem a cipőmet, felmosok és leviszem a szemetet, úgyhogy nagyon jó party vagyok!" - nevet fel a tabutv.hu riportjában a V-tech frontembere.

"Nálam általában mindig minden a helyén van, és nem szeretem, ha valaki nézeget, vagy nyúlkál a dolgaim között..." - meséli az énekes, aki egyébként nem csak a takarítással, hanem a mosogatással is egész jól áll.

Sok férfi egy-egy párkapcsolati válság során kezd el mániákusan rendmániás lenni, és közben megszabadulni a volt kedvesére emlékeztető tárgyaktól. "Skorpióként én nagyon nehezen felejtek, de nem szoktam mindent annyiban hagyni, inkább változtatok a dolgokon. Ha csak megnézed a hajam, akkor láthatod, hogy szinte minden évben más stílust választok, de ez nem azt jelenti, hogy a régit elfelejtem!" - mondta el az internetes sztártévé riporterének Kefir.

"A párommal most voltunk négy évesek, ami hűen példázza, hogy én kizárólag a szereteten és bizalmon alapuló hosszú távú kapcsolatok híve vagyok. Barátnők terén sokat nem szeretek változtatni, de még mindig nem érzem annak az idejét, hogy gyerekem vagy feleségem legyen" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész, akivel a Club13-ban beszélgettünk.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1454 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x