Senki ne akarjon enni Lola tésztájából!
Címlap / Showbiznisz / Senki ne akarjon enni Lola tésztájából!

Senki ne akarjon enni Lola tésztájából!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Tabu Tv riportere az egyik gyorsétterem-lánc pultja mögött kapta mikrofonvégre az énekesnőt, aki saját bevallása szerint kizárólag leves főzésben van otthon. 

Lola hétvégén egy jótékonysági rendezvénysorozat kedvéért állt be az egyik gyorsétterem-lánc képviseletének pultja mögé, de nem érezte igazán otthonosan magát.

"Sohasem leszünk jóban a pénztárgéppel, úgyhogy ilyesmit nem szabad rám bízni. Most is véletlen beütöttem valami olyat, amit még nem tudom, hogy miképp fog innen kikerülni, úgyhogy a következő vevőtől előre is bocsi!" - nevet fel a tabutv.hu videójában a tinisztár, aki végül nem itatta meg a következő vásárlójával az általa felütött négy jegeskávét.

Az énekesnő amúgy igazán otthon érezte magát a hamburgerek hazájában, mert imádja a gyorskajákat, de azért persze saját kezűleg is gyakran készít finomabbnál kevésbé finomabb ételeket.

"Szoktam főzni, és mivel szeretem a leveseket, azokból elég jó vagyok, de például a paradicsomos tésztámból senki ne akarjon enni, mert az szörnyű! Én a nagymamámtól tanultam nagyon sok mindent, meg abba a suliba ahová járok, van gasztro előadás, és olyan egyéb információlelő helyek, ahonnan jó recepteket szerzek" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lola.

Az aranytorkú énekesnő egyébként az újdonsült párjának is főzött már, de valószínűleg nem a finom ételeivel vette le őt a lábáról. "Ha megkérdezd a paradicsomos tésztámról, akkor nem lesz jó véleménye. Nagyon jó kérdés, hogy mit lehet elrontani a paradicsomos tésztán... kifőzöd a tésztát, megcsinálod hozzá a szószt, de összerakva valami szörnyű, úgyhogy gyorsan rendeltem hozzá egy kis pizzát is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lola.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x