Az Üvegtigrisnek verbális ereje van
Címlap / Showbiznisz / Az Üvegtigrisnek verbális ereje van

Az Üvegtigrisnek verbális ereje van

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

A Tabu Tv stábja az Üvegtigris 3 sajtóvetítésén járt, ahol a film készítői meséltek a mozi készítésének folyamatáról. 

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. A lelépésből pedig egy nagyon izgalmas és vicces cselekvényháló alakul ki az Üvegtigris harmadik részében.

Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad. Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl.


"Tulajdonképpen ezt a filmet már tavaly leforgattuk volna, csak nagyon terjedelmes volt és az alkotóknak nem volt szívük belehúzni..." - meséli a tabutv.hu riporterének Reviczky Gábor, aki Gaben szerepét játssza a filmben. "Ezek a figurák éltek bennem. Olyanok mint az ismerőseim, ezért eszembe jutnak időnként és gondolkodom, hogy épp mi lehet velük. Miután láttuk, hogy az első két rész megteremtett egy világot, azt gondoltuk, hogy ebben a világban még lenne egy kis keresnivalónk!" - számol be az ötletelési folyamatról Búss Gábor Olivér, az Üvegtigris forgatókönyvírója.

Rudolf Péter szívét eddig egy bizonyos cseh fiatalember véleménye melengette leginkább. "Ennek a fiúnak minden elkészült filmet át kell vennie bizonyos hangtechnikai okokból. Messziről jött, egész életében le-föl utazik és különböző filmeket kénytelen megnézni kétszer egymás után... Azt hiszem, hogy ennek a filmnek az ellenségei sem vitatják, hogy van egy bizonyos verbális ereje, amit Ő nem érzékelhetett, de ezzel együtt utána azt mondta, hogy ez az utóbbi évek legjobb filmje amit látott, anélkül, hogy egy szót is értett volna belőle" - adja hírül a Tabu Tv internetes videójában Rudolf Péter.Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x