Tóth Szabi szerint ártanak a tehetségkutató műsorok
Címlap / Showbiznisz / Tóth Szabi szerint ártanak a tehetségkutató műsorok

Tóth Szabi szerint ártanak a tehetségkutató műsorok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A Sugarloaf frontembere egyszerű karaoke gyűjteménynek nevezte a kereskedelmi tévék tehetségkutatóit, amelyek szerinte inkább ártanak, mint használnak a szakmának. 

"A tehetségkutatók száma kezdett mostmár túl sok lenni. Azt gondolom, hogy ez az ország nem bír el ennyi új arcot. Biztos, hogy vannak nagyon tehetséges emberek is, de a zöme egy karaoke show csak. Egy kicsit felháborító az, hogy nagyon sok nagy zenekar otthon ül, a tehetségkutatók sztárjai pedig most lekaszálják az egész országot. Mindenki értük van megőrülve, a többiek helyzete pedig egyszerűen olyan, mintha egy elefántot próbálnánk meg a kulcslyukon átpasszírozni..." - meséli a tabutv.hu riporterének a felháborodott Tóth Szabi.

A Sugarloaf frontembere szerint a kereskedelmi tévék tehetségkutatói miatt az igazi előadók értékei is elhomályosulnak. "Idén most lesz még három tehetségkutató: egy X-Faktor, egy Csillag Születik és egy Megasztár, ezért nagyon remélem azt, hogy év végén már azt mondják az emberek, hogy elég volt! Az embereknek oda kellene figyelniük arra, hogy akik eddig értékeket hordoztak, azokat nem kellene kidobni a kukába" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szabi, aki azt is elárulta, hogy manapság alig van fellépésük.

"Nem mondom azt, hogy ne legyen több tehetségkutató, mert az utánpótlás nagyon fontos, de úgy érzem, hogy vissza kellene állítani a régi viszonyokat. Aki kijön egy ilyen műsorból az tíz adásban szerepelt, tehát tíz dalt énekelt el. Nincs semmilyen színpadi rutinja és egyszerűen nem jó előadó, mert nem jó nézni! Szíj Melinda és Tabáni István sem tudja még, hogy mitől döglik a légy... azt látom rajtuk, hogy kimennek és arccal a kassza felé fordulnak, vagy csak megmutatják, hogy mekkora sztárok!" - adta hírül az internetes sztártévé felvételén Tóth Szabi.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x