Elvis nem játszik Elvis számokat
Címlap / Showbiznisz / Elvis nem játszik Elvis számokat

Elvis nem játszik Elvis számokat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Annak ellenére, hogy a Való Világ sztárjának rockabilly zenekara van meg a nevét sem a boltban vette, egyetlen Elvis számot sem énekel a koncertjein. 

Elvis a rózsaszín-fekete kockás tapétákkal borított lakásában fogadta a Tabu Tv stábját. A Való Világból, aztán meg innen-onnan újra megismert fiatalember jelenleg egy rockabilly együttes frontembereként éli a mindennapjait, erről pedig szívesen beszélt az internetes sztártévé riportjában is.

"Zenével fekszem, zenével kelek és a Csibészek nevű rockabilly formációban is én énekelek. A másfél éve alakult együttessel az a nagy szerencsénk, hogy már az első kilométerkőtől felfigyeltek ránk, az utóbbi fél évben pedig mindenhol úgy léptünk fel, hogy mindenhonnan emelt fővel jöttünk le a színpadról, mert meg merjük mutatni magunkat!" - meséli a tabutv.hu riporterének Elvis.

"A rockabilly műfaj Magyarországon teljesen halott, illetve nagyon szubkulturális, de amit mi játszunk az azért érdekes, mert a rack ’n’ roll is erős a zenénkben. Mi azt a hangulatot tudjuk hozni, mint amit a Hungária a leghúzósabb számaiban tudott annak idején. Olyan gyorsan játszunk, mint az elektronikus zenék sebessége... 120BPM!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a zenész.

Elvis elárulta, hogy a Csibészekkel kizárólag saját számokat játszanak. "Nem dolgozunk fel semmilyen angol nyelvű nótát, sem Elvis Presley-t, sem Komár Lacit és egyebeket... A közönség először csak nézett, mert mi nem CD élményt adunk, hanem koncert élményt" - osztotta meg az internetes sztártévé weboldalára klikkelőkkel az extrém külsejű VV sztár.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3190 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x