Megszólalt a celebek plasztikai sebésze
Címlap / Showbiznisz / Megszólalt a celebek plasztikai sebésze

Megszólalt a celebek plasztikai sebésze

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-03

Az ország egyik legkeresettebb plasztikai sebésze, Dr. László Zsolt elárulja, hogy a nők melyik testrészüket műttetik a leggyakrabban. 

A Tabu Tv riportere saját rendelőjében látogatta meg Dr. László Zsolt plasztikai sebészt, aki két beavatkozás közt árult el megdöbbentő kulisszatitkokat a munkájáról.

"Az egyetem alatt még általános sebészettel szerettem volna foglalkozni. A tanulmányaim alatt egy évet kinn voltam Olaszországban, ahol az egyik leghíresebb európai intézetben foglalkozhattam az emlőrákkal és az emlő rekonstrukcióival, tehát plasztikával is" - meséi a tabutv.hu riporterének az orvos, aki azóta hazánk egyik legkeresettebb plasztikai sebésze lett.

"A mellplasztikák a leggyakoribbak, de a nemzetközi és a magyar statisztika is azt mutatja, hogy ez nem csak nálam van így. Ezután jön a has plasztika, orrplasztika és szemhéj plasztika, amely arányaiban tulajdonképpen egyforma, maximum egy kis szezonalitás hozhat benne változást..." - mondta el Dr. László Zsolt, akihez gyakran hírességek is fordulnak segítségért.

"Az orvosi titoktartás ugye köt, de név nélkül el tudom mondani, hogy sztároknak is sok műtétet csináltam már. A celebek körében is a mellműtétek a dominánsak, de voltak, akiket szemhéjjal, fenékkel, hassal, vagy zsírszívással operáltunk. Szerteágazóak a kérések, de a leggyakoribbak a mellműtétek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szakember, aki a legújabb szépészeti módszereket is alkalmazza a praxisában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x