VV Zsófi már rögtön pasizott mellműtétje után
Címlap / Showbiznisz / VV Zsófi már rögtön pasizott mellműtétje után

VV Zsófi már rögtön pasizott mellműtétje után

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Való Világ Zsófija rendkívül jól viselte a plasztikai beavatkozást, hiszen a műtét után néhány órával már sétálni is tudott és a pasikat is szívesen fogadta. 

VV Zsófi új melleket kapott. A valóságshow egykori naivája már nagyon régóta kacérkodott a gondolattal, hogy megnagyobbíttatja melleit, amire Dr. Révész Zsolt plasztikai sebész kezei alatt most lehetőséget is kapott. A sebész előzetesen elmondta, hogy a műtét a gyermekvállalásban sem fogja akadályozni a szőkeséget.

"Akinek nagyon pici a melle, annál csak mellimplantátummal lehet ezen a problémán segíteni, azzal viszont nagyon jól. A szülést sem fogja megzavarni, ettől nyugodtan lehet majd szoptatni, a gyerekvállalásban semmilyen hátránya nem lesz. Nőiesség szempontjából, az önbizalom szempontjából azonban egy nagyon nagy segítség" - mondja Dr. Révész Zsolt a tabutv.hu videójában.

"Az első néhány nap lesz nehezebb, de körülbelül egy hét múlva már a mindennapi tevékenységet el fogja tudni végezni" - tájékoztatta a Tabu Tv riporterét az orvos. "A Való Világból megismert Zsófi arra kért, hogy arányos melleket csináljak neki, és ez az imént meg is történt. Zsófi egy vékony, filigrán lány és szép természetes, de fiatalos melleket szeretett volna, ezért 280 köbcentis, kerek implantátumot választottunk, amit félig izom alá, félig mirigy alá tettünk."

Néhány órával a műtét után a Tabu Tv stábja meglátogathatta Zsófit, aki máris érzi a változást. "Nagyon sokban változott a közérzetem. Igazából minden nagyon jó, már sétáltam, vacsoráztam, pasiztam, úgyhogy csak pozitívat tudok eddig mondani" - mesélte mosolyogva az egykori valóságshow szereplő. Nagyjából hat-nyolc hét, amire teljesen felépül, de addig sem lesz a négy fal fogságában, hiszen véleménye szerint két héten belül már láttatja magát különböző helyeken...



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 11456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x