Fodor Zsóka: nem hiányoznak a férfiak!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Fodor Zsóka: nem hiányoznak a férfiak!

Fodor Zsóka: nem hiányoznak a férfiak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A Barátok Közt ex-Magdi anyusa szerint a férfiakon kívül rengeteg más szép dolog van, úgyhogy ő elvan nélkülük is. 


Rendezvénynaptár
Fodor Zsóka az RTL Klub sikersorozatból való távozása után is töretlenül élvezi az életet.

"Úgy éreztem, hogy még van egy pár évem, amikor mást tudok csinálni mint eddig. Most úgy élek, ahogy mindig is szerettem volna!" - meséli boldogan a tabutv.hu riporterének a Magdi anyust játszó színésznő, aki sokkal kevésbé volt vidám, amikor ezután a riporter a férfiügyeiről faggatta.

"Ez az a kérdés, amitől nem vagyok boldog. Mindig el szoktam hajtani a kérdezősködőket, mert az én korosztályom már nem ezzel foglalkozik, de aki mégis, azt nem irigylem... Annyi minden más szép dolog van az életben és annyi volt az én életemben is, hogy már nem hiányoznak a férfiak!" - vall színt a Tabu Tv internetes videójában a színésznő.

Fodor Zsóka egyébként pasik nélkül is megtalálta a helyét a világban: rengeteget dolgozik, sokat utazik és megvalósítja a szerepálmait.

"Mindenkit arra bíztatok, hogy ne nyugodjon bele abba, hogy egyhelyben topog. Az életet és a sorsot az viszi előre, ha el akarunk érni valamit, mert ha nem tűzünk ki új célokat, akkor rettentően unalmassá válik az élet. Nem?!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Barátok Közt sztárja.


 
 
[ 3105 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x