Bencsik Tamara kerek mellet kap
Címlap / Showbiznisz / Bencsik Tamara kerek mellet kap

Bencsik Tamara kerek mellet kap

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Dr. Révész Zsolt plasztikai sebész hamarosan a Megasztár énekesnőjén végez majd mellnagyobbító műtétet. Az előzetes konzultációra a Tabu Tv kamerája is elkísérte Bencsik Tamarát! 

A Megasztár aranytorkú énekesnője nem csak új klipet, hanem új melleket is csináltat magának. Bencsik Tamara nemrég fel is kereste az egyébként többek közt VV Zsófi mellét műtő dr. Révész Zsoltot a mellnagyobbítás ügyében, a műtét előtti konzultációra pedig az internetes sztártévé stábja is elkísérte a fiatal lányt. "Üdvözlöm, megjöttem!" - toppan be a sebész budai rendelőjébe Tamara, hogy átessen a műtét előtti utolsó eligazításon.

"Az alakja gyönyörű, a melle is szép, csak annyi a probléma, hogy a testarányaihoz képest egy egész kicsit kicsi és van egy természetes megereszkedése, amit vissza fogunk fiatalítani. Be is próbálunk egy 330 köbcentis implantátumot a melltartóba... Most látszik leszorítva, hogy körülbelül ez lesz az elért eredmény!" - mondja a magát tükörben vizsgáló Bencsik Tamarának az orvos.

Az énekesnőnek arra is volt lehetősége, hogy a mellimplantátumának formáját megválassza. Dr. Révész Zsolt több opcióval is előállt, de Tamara végül a kerek mellek mellett döntött. "Ez egy csepp alakú, de én egy kerekebbet szeretnék..." - fogja a kezében a próbaként szolgáló implantátumot Tamara. "A csepp alakkal egy, a természeteshez nagyon hasonló formát tudunk elérni, a klasszikus kerek formával pedig egy kicsit fiatalosabb, teltebb emlőt tudunk elérni" - mondta a plasztikai sebész.

Bencsik Tamarának egyébként a pár hét múlva esedékes műtét előtt egyébként még néhány rutinvizsgálaton is át kell majd esnie: vérvétel, mellkasröntgen és EKG is várja a fiatal Megasztárost, akit az esetleges ájulástól is megóv majd Révész doktor csapata. "Ha valaki úgy döntő, hogy szeretne elájulni, az nyugodtan elájulhat, mert semmi probléma nem lesz ebből..." - mosolyog a szakember.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x