Rágógumi! Megvolt VV Zsófi első fellépése!
Címlap / Showbiznisz / Rágógumi! Megvolt VV Zsófi első fellépése!

Rágógumi! Megvolt VV Zsófi első fellépése!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A Tabu Tv stábja elkísérte VV Zsófit az első fellépésére. A szőke naiva több száz ember előtt adhatta elő a Rágógumi című dalt Vácon. 

Még nincs egy hete, hogy VV Zsófi debütált az RTL Klub NekedValó című műsorában első önálló számával, de máris majd félszázezer ember töltötte le a zenéjét a legnagyobb videómegosztó portálról, folyamatosan csörög a telefonja és fellépésekre hívják. A Tabu Tv stábja hétvégén első fellépésére kísérte el a Való Világ naiváját, aki több száz ember előtt adta elő a lassan slágerré váló Rágógumi című dalt.

"Elég befogadó képes közönség volt szerintem, nagyjából vették a lapot. Aggasztó volt, hogy először még nem igazán akarták énekelni velem a refrént, de valószínűleg ez azért volt, mert még ismeretlen volt nekik a szám..." - meséli a tabutv.hu riporterének Szabó Zsófi, akit a fellépés helyszínéül szolgáló váci szórakozóhely öltözőjében kaptunk mikrofonvégre.

A Tabu Tv riportere arra is kíváncsi volt, hogy a szórakozó tömegnek hogyan tetszett az erotikával túlfűtött rágógumis produkció: legtöbbjük egyből slágergyanúsnak ítélte a szerzeményt, de Zsófi táncoslányai is nagy sikernek örvendtek a tömegben. A fellépésre egyébként a Való Világ kiesőjét az előző széria egyik játékosa, Frenki is elkísérte, aki szintén nagy rajongója a zenének. "Eddig még csak telefonon hallottam a rágógumit, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan szól élőben!" - mondta el az internetes sztártévé videójában VV Frenki. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5245 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x