Egy nap alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát
Címlap / Showbiznisz / Egy nap alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát

Egy nap alatt 150.000 ember töltötte le VV Zsófi dalát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Egy nap alatt több mint százötvenezer alkalommal töltötték le a legnépszerűbb internetes videómegosztó oldalról VV Zsófi Rágógumi című dalát. 

Hihetetlen számadatok! A Való Világ naivája, Zsófi múlthéten elsőként az RTL Klub NekedValó című műsorában adta elő első saját számát, a Rágógumit. A vicces dal azóta többszázezer emberhez jutott el, a legutolsó hullámban például egy tegnap reggel feltöltött internetes videót ezidáig több mint százötvenezer alkalommal töltöttek le az internetezők.

Annak ellenére, hogy a dal kétértelmű szövege, vicces karakterisztikája és a mai trendeknek megfelelő zenei aláfestése miatt a világhálónak köszönhetően a szerzemény órák alatt a tinik kedvence lett, sokan negatív jelzőkkel bírálják az előadót.

"Az első pillanattól kezdve világossá tettük, hogy nem énekesnő, hanem előadó szeretnék lenni. Az a célom, hogy szórakoztassam az embereket és úgy tűnik, hogy sikerül is!" - újságolja boldogan VV Zsófi, aki azt sem bánja, hogy a szám rengeteg rossz kritikát kapott, hiszen szerinte a számok magukért beszélnek.

A valóságshow-hős egyébként hétvégén már az első éjszakai fellépésén is túlesett, a produkciót megrendelő váci szórakozóhely közönsége pedig kitörő lelkesedéssel fogadta a szőke sztárt. A Rágógumi hamarosan csengőhang formájában is letölthetővé válik, sőt Zsófi és a dal szövegírója, Puskás Peti a sikeren felbuzdulva egy videoklip elkészítését is tervezik, ami heteken belül az egész országot bejárhatja.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x