Szexi! Lévai Adrienn mellei 1 évesek lettek
Címlap / Showbiznisz / Szexi! Lévai Adrienn mellei 1 évesek lettek

Szexi! Lévai Adrienn mellei 1 évesek lettek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Különleges születésnapi partyra kapott meghívást a minap a TabuTV: Lévai Adrienn Playmate melleit ünnepeltük! 

Rengeteg ember gyűlt össze az egyik új budai szórakozóhelyen, hogy együtt ünnepeljék az egyik legújabb nyuszilány, Lévai Adrienn melleit. "Ma egy évesek a melleim, úgyhogy ezt meg kell ünnepelnünk!" - kiált a mikrofonba a Playmate, majd megrázza a melleit. A Playmate a nagy ünneplés közepette arról is mesélt, hogy az erotikus modellkedés mellett új szakmába vág: heteken belül fodrásztanfolyamra jelentkezik.


"Lehet, hogy újra fotóztatom majd magam a nyuszis magazinba is, de most inkább a külföldi munkákat erőltetem: angol és francia újságok is érdeklődnek irántam. Természetesen nem akarok elköltözni Magyarországról, de ezt a pár évet amit még modellkedéssel töltök, inkább külföldön használom ki!" - avatja be a tabutv.hu-ra klikkelőket terveibe Lévai Adrienn, aki néhány hónappal ezelőtt még a Való Világ beszavazóshowján ült.

A Playmate plasztikcica kategóriában indult a valóságshown, de azóta is nézi a műsort, mióta helyette Szandika jutott be a villába. "Néha nézem a műsort, jókat szórakozok rajta! Szerintem egyértelműen Alekosz vagy Éva nyeri majd meg a játékot, nagyon szurkolok nekik!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a szexi szépség.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7139 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x