Tóth Gabi 12 kilótól szabadult meg
Címlap / Showbiznisz / Tóth Gabi 12 kilótól szabadult meg

Tóth Gabi 12 kilótól szabadult meg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Tóth Gabi az elmúlt időszakban 12 kilótól szabadult meg, hiszen mint mondja, már jó ideje odafigyel az egészsége megőrzésére, és erre ösztönzi családját, ezentúl pedig a lakosságot is. 

Minden bizonnyal sokan gondolhatják elcsépeltnek a témát, de az is tény, hogy a magyar emberek közül még mindig csak csekély százalék figyel oda rendszeresen az egészséges életmódra.

Tóth Gabi szerint itt az ideje felhívni az emberek figyelmét arra, hogy első körben az egészségtelen, rendszertelen táplálkozás milyen következményekkel járhat, és ehhez nem fél drasztikus módszereket sem bevetni. Éppen ezért állhatott az énekesnő a Megnézheted Magad! név alatt futó kezdeményezés élére, ami saját bevallása szerint a rendszerváltás óta az egyik legnagyobb kezdeményezés is lehetne.

"A kampány fő célja nem más, mint az egészségünk megőrzése. Felhívja a figyelmet arra, hogy a naponta elfogyasztott cukor, só és liszt mennyiség milyen hatással van az emberi szervezetre és néhány év múlva milyen számlát nyújthat be. A kampány felülete az Iwiw, ahol erre az alkalmazásra feltöltöd a képedet, kitöltöd az életmódoddal kapcsolatos kérdéseket, majd az információk alapján a rendszer megmutatja, hogyan is fogsz kinézni pár év múlva. Nagyon ijesztő" – mesélte Tóth Gabi a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy az elkészült plakáttól bizony ő is megijedt.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3701 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x