Aranyosi Péter egyszerűen hülye
Címlap / Showbiznisz / Aranyosi Péter egyszerűen hülye

Aranyosi Péter egyszerűen hülye

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A nevettetőt egyre több olyan helyre hívják, ahová egyébként csak nehezen passzítható be az a műfaj amit képvisel. Aranyosi Péter lépett már fel öt percben biztosítási ügynökök előtt is, de most éppen a Tibi csoki sajtótájékoztatójának bolondja volt. 

"A sajtótájékoztató általában egy nyögvenyelős esemény. Nyomorultul ülnek az emberek és várják az információt, de én az a fajta ember vagyok, hogy szereti a jókedvet magam körül. Én nem Aranyosi Péter moderátor, hanem egyszerűen Aranyosi Péter hülye vagyok" - mesél új titulusáról a tabutv.hu riporterének a nevettető, aki szereti, ha nevetnek rajta.

A Showder Klub sztárja egyébként nem mindig tudja olyan könnyen jókedvre deríteni a közönségét, mint a Tibi csoki sajtótájékoztatóján a megfáradt firkászokat. "A legnehezebbek a falunapok, ahol részeg arcoknak adsz elő egy négy méter magas színpadról!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Aranyosi Péter, aki életének legfurább nevettető estjéről is beszélt a riportban.

"Van egy-két olyan hely, ahová nem tudom elképzelni magamat. Ilyen volt például, amikor egy biztosító fejtágítóján kellett fellépnem óránként öt percben. Imádtak, mert kimentem a színpadra és végre nem számokról hallottak, hanem úgymond p*náról. Ez volt életem egyik legnagyobb pozitív csalódása..." - emlékszik vissza a riportban Aranyosi.

A sztár azt is elárulta, hogy már egyre kevesebbszer fordul elő olyan, hogy nem jön át az embereknek az amit csinál. "A főnököm, Fábry Sándor azt szokta mondani, hogy az a legjobb közönség, aki fizet és érted jön, mert nevetni akar! Vannak vállalati bulik, ahol nem röhögnek, de az ilyen rendezvényekre pont azért hívnak engem, mert bolond vagyok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Aranyosi Péter.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x