Cozombolis ittasan vezetett - már nagyon bánja!
Címlap / Showbiznisz / Cozombolis ittasan vezetett - már nagyon bánja!

Cozombolis ittasan vezetett - már nagyon bánja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Cozombolis egy évvel ezelőtt egy hatalmas felelőtlenséget követett el. Néhány barátjával iszogatott Szolnok belvárosában, majd beült a kocsijába és elindult hazafelé. Ő nem érezte, hogy spicces volna, így az autójával a külváros felé vette az irányt. Pár perccel később a rendőrök egy közlekedési ellenőrzésre állították meg. Ekkor derült ki, hogy a Cozi alkoholt fogyasztott, ami persze, súlyos következményeket vont maga után. 

Cozombolisnak már több mint 15 éve van jogosítványa, de egy évvel ezelőttig, soha semmilyen közlekedési vétséget nem követett el. Csupán egyszer ült autóba ittasan, amikor el is kapta a rendőrség. Cozi szűk családján kívül mostanáig senki sem tudott a dologról, annyira szégyelli tettét a szolnoki zenész.

"Miután megkaptam a bírságot és elvették több hónapra a jogosítványom, egy rendőr barátom adott egy oktatófilmet, ahol ittas vezetők által okozott baleseteket mutattak meg. Elborzadtam és rájöttem, hogy mennyi mindent kockáztattam akkor este. Nemcsak a saját életemet, hanem idegen emberek testi épségét is veszélyeztettem” - mesélte Cozi.


Cozombolis nemrégen kapta vissza jogosítványát, de nem felejtette el, hogy mit tett. Szívesen vesz részt a rendőrség által indított Tiszta fejjel kampányban, hogy az ifjabb korosztálynak is elmesélje, mekkora bajt okozhatnak, ha isznak és vezetnek. Miután az énekes a fiatalok nagyon kedvelt előadója, talán tőle szívesebben fogadják a felvilágosítást, mint egy idegen rendőrtiszttől!

"Szerencsére nem történt semmi baj, de akár történhetett volna is. Magyarországon ugyan zéró tolerancia van, de én akkor ezt sajnos nem vettem figyelembe. Úgy gondoltam, hogy nagyon keveset ittam, nem történik semmi, ha beülök a kocsimba. Egy tesztvezetés során derült ki, hogy már egy kicsi alkohollal a szervezetemben is sokkal rosszabb a reakcióidőm és a vezetési képességem, mint normál esetben. Én egész jól megúsztam a dolgot, de történhetett volna valami olyan, ami az én és a családom életét is tönkreteheti. Azért gondoltam, hogy most állok elő a dologgal, mert mindenki úgy gondolja, hogy 1-2 pohár még belefér, nekem nem számít, de sajnos számít!”

Cozombolis felvilágosítást 9 éves Arnold fiánál kezdte, akinek elmagyarázta, hogy az ő butaságát, soha nem szabad utánozni. Nagykorában ne üljön autóba, ha alkoholt fogyasztott, legyen az bármilyen kevés is!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2363 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x