Overdose az első számú favorit Ascotban
Címlap / Showbiznisz / Overdose az első számú favorit Ascotban

Overdose az első számú favorit Ascotban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

Úgy látszik, Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot keltett, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King’s Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül kettőnél is ő a favorit.  

Igaz, ezek akár jelentős mértékben is változhatnak, hiszen igencsak korán vagyunk még, a nevezés első köre csak kedden zárult. Jelenleg 59 ló szerepel a listán, de a több körös nevezési procedúrából kettő még hátra van, így május 24-ét és június 12-ét követően szűkülni fog a mezőny. Ami igen erős, kiváló amerikai és ausztrál lovakat is neveztek, de ugyanakkor roppant szoros is, mert nincs közöttük olyan, aki klasszisokkal emelkedne a többiek fölé. Az Európában versenyző sprinterek ugyanis az elmúlt időben többnyire körbeverték egymást. Ezért is roppant megtisztelő, hogy Overdose-t ilyen magasra értékelik.

A talán legtekintélyesebb William Hill hozta nyilvánosságra először oddsait:
  8-1 Overdose
10-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
10-1 Star Witness
14-1 Astrophysical Jet
14-1 Kinsale King


A William Hill szóvivője így nyilatkozott a Racing Postban, a világ első számú lóverseny szaklapjában: "Szokás szerint a King’s Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz [a fogadók körében], akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek."

A Bet365-nél Overdose még magasabb favorit:
  6-1 Overdose
  8-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
12-1 Star Witness
12-1 Astrophysical Jet
12-1 Kinsale King
12-1 Stratford Hill


A Ladbrokes-nál viszont "csak" negyedik. Nézzük a jó oldalát, ott többet fizetnek rá:
  8-1 Lady Of The Desert
  8-1 Star Witness
  8-1 Kinsale King
10-1 Overdose
10-1 Markab
10-1 Kingsgate Native

Nem szabad elfeledni, hogy ez csak egy pillanatnyi helyzet, a bukmékerek ugyanis akár percről percre is változtathatják az esélyszámokat. Ugyanakkor a PannoniaOverdose.hu mindenkit óva int attól, hogy jelentősebb összegben fogadjon. Az angol irodáknál jelenleg csak úgynevezett ante post fogadásra van lehetőség, ami azt jelenti, hogy a feltett pénz nem jár vissza, ha a megfogadott ló végül mégsem indul a versenyben. Sajnos tudunk olyan honfitársunkról, aki két éve kisebb vagyont tett Overdose ascoti győzelmére, és hiába nem indult Dózi, a pénzét a fogadási szabályzat alapján nem kaphatta vissza.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x