Titkos, hogy Gombos Edina miben jó
Címlap / Showbiznisz / Titkos, hogy Gombos Edina miben jó

Titkos, hogy Gombos Edina miben jó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A műsorvezető férje, Alberto a kamera előtt nem merte elmondani, hogy az asszony miben a legjobb, azt viszont elárulta, hogy gyakran ínyenckednek együtt a konyhában. 

Gombos Edina és Alberto nemrég egy sajtóeseményen szüreteltek gyümölcsöket a belváros közepén, két pózolás között pedig azt is hajlandóak voltak elárulni a Tabu Tv riporterének, hogy úgy egyébként mennyi közük van a saját kezűleg elkészített ételekhez. Mint kiderült, sok!

"Van olyan, hogy együtt főzünk. Ha épp kubai napot tartunk és barátokat hívunk, akkor nagyon sokat kell főzni, ezért ilyenkor átveszem a munka egy részét. Én csinálom a yuccát, ő a pedig a rizses babot és a sült banánchipset..." - sorolja lelkesen a teendőiket a tabutv.hu riportjában a műsorvezetőnő.

Riporterünk ezután Albertohoz fordult és megkérdezte, hogy Edina miben a legjobb, de a külföldi fiú csak annyit mondott a mikrofonba, hogy kamera előtt nem beszélhet szerelme legkiválóbb tulajdonágairól. Aztán amikor a kolléganőnk hozzáfűzte, hogy Edina konyhaművészetéről kellene beszélnie, akkor egyből megeredt a nyelve: "A gombás pörkölt és az általa készített marhahús is nagyon finom..." - nevet fel a Tabu Tv videójában a fiú.

"Az a helyzet, hogy nem tudja elmondani, hogy mi az az egy étel amit e legjobban szeret, mert sok van, amit jól csinálok" - segíti ki szerelmét a válaszadásban Gombos Edina. A műsorvezetőnő elárulta, hogy azért szeret a konyhában sündörögni, mert a főzés rettentően kikapcsolja. Edináéknál gyakran kerülnek az asztalra különlegességek, például kubai ételek is, amit a gyerkőcük is imád.

"Nem csak a kubai ételeket, hanem a nyelvet is nagyon szereti. Az anyanyelve a magyar, de már születése óta folyamatosan tanítjuk spanyolra is!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Edina, aki azt is elárulta, hogy milyen nyelven álmodik a kicsi.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4184 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x