VV Zsófi 20 éves lett
Címlap / Showbiznisz / VV Zsófi 20 éves lett

VV Zsófi 20 éves lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A Való Világ sztárja hétvégén ünnepelte a születésnapját: a villából való második kiköltözés után limuzin, sztárparádé, barátok és rengeteg ajándék várta. 

A Való Világ naivája vasárnap ünnepelte huszadik születésnapját, amit félig a villában töltött. A lány késő délután költözött ki Olivérrel és Gigivel együtt az RTL Klub luxusbörtönéből, a bejárat előtt pedig már egy óriási fehér limuzin várta, amivel meglepetés szülinapi bulijára szállította a sofőr.

"Egy kicsit még sokkhatás alatt vagyok! Azt gondoltam, hogy majd benn a villában megünneplem a lányokkal a születésnapomat, lesz egy kis torta meg koccintás, utána hazamegyek lefürdeni és este esetleg elmegyek bulizni, de most arra jöttem ki, hogy egy limuzin vár a bejáratnál..." - mondja a tabutv.hu videójában Zsófi, aki Gigivel és két barátnőjével utazott a születésnapja helyszínéül szolgáló egyik budai pláza kávézójába.


A rendezvény helyszínén már barátai, családja, szerettei, rajongói, sztárok és újságírók várták a VV sztárt. "Mindenki nagyon jól érzi magát és Zsófi is nagyon aranyos volt..." - meséli a szőke húszéves egyik ajándékául szolgáló Kurucz Benji, aki különleges táncműsorral lapte meg Zsófit. A szülinapon többek közt Kunovics Katinka és Zámbó Krisztián is dalolt a naivának, aki azt sem tudta, hogy hova kapkodja a fejét a nagy izgalomban.

"Már öt órája tart a buli, azóta folyamatosan pörgés, produkciók, fellépők vannak és nagyon jó az egész!" - lelkendezik a riporternek Zsófi, aki ezután temérdek ajándékot és egy jókora szülinapi tortát is kapott a résztvevőktől. A gyertyafújást és néhány pikáns jelenetet is megnézhetsz a Tabu Tv videójában!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5222 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x