Katus Attila: a férfiak nem a kockahasuk miatt szeretik a nőket!...
Címlap / Showbiznisz / Katus Attila: a férfiak nem a kockahasuk miatt szeretik a nőket!

Katus Attila: a férfiak nem a kockahasuk miatt szeretik a nőket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A sportember a rádióban hallotta, hogy a magyar nők a legelhízottabbak Európában. Katus Attila most elárulja, hogy hogyan fogyhatunk a legjobban! 

Katus Attila praktikus tanácsokat adott a Tabu Tv riporterének a túlsúlyos hölgyek fogyókúrás módszereit illetően. "Pont most hallgattam a rádiót és bemondták, hogy Európában listavezetők vagyunk a legelhízottabb nők kategóriájában, a férfiakéban pedig a negyedik helyen szerepelünk. Nem túl rózsás a helyzet, ráadásul általában a diéták is mindig rosszul sülnek el, mert csak több lesz a végén..." - meséli a tabutv.hu riporterének a sportember, aki nem a diétákban, hanem egyfajta egészséges táplálkozásban és a rendszeres mozgásban hisz.

"Ha valaki teljesen testmozgás nélkül akarja megúszni és fegyelmezetlen marad a táplálkozásban is, annak nem fog menni a fogyás. Már az is megoldást jelenthet, ha valaki napi 15 percet sportol, de az is sokat segít, ha minden másnap legalább fél órát mozgunk és mellette egészségesen táplálkozunk" - adta hírül az internetes sztártévé videójában Katus Attila.

Attila gyorsan azt is hozzátette, hogy nem mindenki elhízott, aki annak gondolja magát! "A nők általában a comb és a farizom környékét érzik problémásabbnak, de azt gondolom, hogy a gyenge önbizalmad ellenére Te már pont készen állsz a strandszezonra!" - mondja a riporterünknek a fitnesz szakember, aki szerint egy nő pár kiló túlsúllyal is igazi nő tud maradni szép testtartással, nőies mozgással és megfelelő értékrendszerrel. "Nem kell elkeseredni, ha nem lesz mindenkinek kockahasa mint a katonáknak... Azt gondolom, hogy mi férfiak nem ezért szeretjük a nőket!" - teszi hozzá a tabutv.hu videójában Katus Attila.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x