Kustánczi Lia levetkőzött
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia levetkőzött

Kustánczi Lia levetkőzött

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Kustánczi Lia, a rég-új címlaplány újra fényképezőgép elé állt, hogy egy igazán dögös nyári fotósorozatot készítsen. A férfiszemet gyönyörködtető fotók a júliusi CKM magazinban találhatók. Lia a nagy melegben nem hagyott magán sok ruhát, mindösszesen egy aprócska bugyiban hódítja meg a férfiakat. Az újság nemcsak a szemeknek, hanem a zeneszeretőknek is kedvez, ugyanis Lia egy különleges nyári mixet is készített, melyet az újsághoz mellékelnek.  


Rendezvénynaptár
A Balaton partján egy exkluzív kastély medencéjénél készült képeken Lia egy falatnyi tangában élvezi a napsütést. A modell-dj hosszú évek után most először engedett a csábításnak és mutatta meg bájait, persze azért sok mindent hagyott a fantáziára is. Liának mostanában minden idejét leköti a DJ szakma, így nincs módja egy medence partján napozni, így nagyon örült, hogy a fotók a szabadban, napsütésben és vízparton készültek.


Kustánczi Lia már két éve éli a szinglik életét, két kiskutyájával, Ronival és Lily-vel osztja csak meg az ágyát. Reméli, hogy ez a nyár a változások időszaka lesz, hiszen szíve már régóta nyitott egy új kapcsolatra. A leendőnek azonban mindenképpen szeretnie kell Lia zenéjét, hiszen napi több órában gyakorol otthon, mivel egyre több a fellépése DJ-ként.

„Nagyon régen vállaltam el ilyen merész fotósorozatot, de most megihletet a nyár és a meleg. Nem tagadom, büszke vagyok a fotókra, de arra még büszkébb, hogy az újság mellékleteként az én mixemet kapják majd meg az olvasók. Nagyon várom a visszajelzéseket, remélem, mindenkinek tetszik majd a látvány és persze a zeném is!” - mesélte Lia izgatottan.


A kíváncsi férfiszemeknek és füleknek már nem kell sokat várnia, hogy újra megcsodálhassák Liát és az ő nyári mixét is!
 
 
[ 9022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x