Király Viktor elárverezi a cipőjét
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor elárverezi a cipőjét

Király Viktor elárverezi a cipőjét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az aranytorkú híresség egy új internetes aukciós oldalon árulja majd a lábbelit, eladás után pedig jótékonysági célokra ajánlja fel a befolyt összeget. 

A Tabu Tv stábja is ott volt azon a fotózáson, ahol Király Viktor lábbelijét örökítették meg egy jótékonysági árveréshez.

"Szeretnénk Magyarország sztárjait megkérni arra, hogy gyűjtsék össze otthonról azokat a személyes tárgyaikat, amikre esetleg nincsen szükségük és már csak ott porosodnak a polcon. Ha ezeket behozzák hozzánk, akkor mi lefotózzuk őket és a weben keresztül lehet rájuk licitálni" - meséli a tabutv.hu riporterének Klinga Orsolya, a celebcucc.hu vezetője, aki ezúttal a Megasztár sztárját várta a cég irodájában.

Viktor egy különleges lábbelit hozott otthonról, hogy aztán a weboldalon keresztül majd új gazdára találhasson. "Páran összeálltunk és versenyeztünk, hogy ki tudja elkészíteni a legegyedibb cipőt. Én két cipőt készítettem: az egyik nálam van, a másikat pedig fel szerettem volna ajánlani jótékonysági célokra. Ez a cipő rajtam volt a Cometen és két-három másik fellépésen is, úgyhogy ez egy igazi használt Király Viktor cipő" - magyarázza a Tabu Tv videójában az énekes.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2064 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x