Vastag Csaba öt éve nyaralt utoljára
Címlap / Showbiznisz / Vastag Csaba öt éve nyaralt utoljára

Vastag Csaba öt éve nyaralt utoljára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Az X-Faktor nyertese szokásához híven idén sem nyaraláson fogja kipihenni az év fáradalmait, helyette inkább non-stop fellépni jár az országban. 

Vastag Csaba az Állatvédőrség csapatával együtt látogatta meg a város legédesebb örökbefogadásra váró kutyáit, közben pedig a nyári munkadömpingről mesélt az ország legnagyobb internetes sztártévéjének. "Nagyon elfoglalt vagyok és nagyon sűrű a programom, azon dolgozunk, hogy ez minél tovább így maradjon. Nyaralni és pihenni sem fogok idén és nem is akarok, helyette inkább azon vagyok, hogy a lehető legtöbb helyre el tudjunk menni fellépni. Nagyon jó érzés, hogy a műsor után most személyesen is meg tudjuk köszönni a támogatást a közönségnek" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, aki nem csak ezért nem fog lazítani idén nyáron.

"Még pár napra sem fogok elmenni sehová. Ez most érdekesen veszi ki magát, hogy az X-Faktor miatt nem nyaralok, de amúgy eddig sem mentem sehová. Utoljára szerintem öt éve voltam nyaralni és tavaly is három-négy órákat aludtam mindig a tévéműsor előtt, ez nem ennek a függvénye. Én nagyon szeretek dolgozni, ezért amikor este le kellett feküdnöm, már azon járt az agyam, hogy másnap mit fogok csinálni..." - magyarázza Vastag Csaba a Tabu Tv videójában. Az énekes korábban egyébként mindent kitalált, hogy már a nyaralás harmadik napján hazamehessen. "A nyaralás második-harmadik napján már azon vagyok, hogy milyen kibúvót találjak az ottlét elől" - nevet fel Csaba, aki a szabadidejében valószínűleg magánéletével foglalkozik, bár erről nem szívesen mesél.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2050 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x