VV Évát több érvágás is érte
Címlap / Showbiznisz / VV Évát több érvágás is érte

VV Évát több érvágás is érte

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Éva lecserélte a telefonszámát. A ValóVilág4 szőke törtetője egy divatfotózáson vallott nemrég arról, hogy mostanában több a csapás mint az áldás az életében. 

Baukó Éva kicsit hűvös, de szép nyári reggelre ébredt és örült, hogy aznap szebbnél szebb ruhákat vehet fel és jobbnál jobb képek láthatnak róla napvilágot. Ám a felhőtlen készülődést megzavarta a Tabu Tv riportere: "Én úgy hallottam, hogy volt egy kis vitád a Bécivel illetve a Gigivel egy telefonszám kikerülése és egyebek kapcsán. Mesélsz erről?"

Igen, itt az első nagy villámcsapás. VV Évának nem csak féltett képei de telefonszáma is napvilágot láttak ugyanis a Facebook segítségével. Bár a törtető játékos nem szívesen emlékszik vissza arra az estére, amikor rajongók százai, sőt talán ezrei hívták fel, de azért még egyszer elmeséli a történteket. Éva a Tabu Tv kamerájának azt is bevallja, hogy először "szegény" Dükit gyanúsította a telefonszáma kiadásával, ám az igazságra hamar fény derült Szandika közreműködésével. A telefonszámot a lány szerint a táncos lábú Rikó, Éva egykori villa társának, Bécinek a haverja, rakta ki az üzenőfalára nagy röhögő görcsök között. A villa egykori törekvője szereti, ha szeretik, de mint elmondja, egy fellépésre készülve nem épp előnyös ha valakinek folyton csörög a telefonja.

VV Éva azóta telefonszámát kicserélte, de a "csapások" nem értek véget. Hogy-hogy, hogy nem, de pár nappal később Éva facebook profilja is törlődött a közösségi oldalról. Szerinte ezért az "Anti Éva" oldal tagjai lehetnek a felelősek, ugyanis addig jelentették folyamatosan a közösségi site adminisztrátorainak, amíg az oldal meg nem szűnt létezni.

"Ez nagyon nagy érvágás volt nekem, hiszen olyan ismerőseim törlődtek ki, akiket már a villalétem előtt is ismertem, meg nagyon sokat dolgozom a facebookon, nagyon sok munkát szerzek ezáltal nagyon nagy ismeretségi köröm van… volt" - mondja a Tabu Tv riporterének elkeseredve VV Éva. Reméljük, hogy most már Éva háza táján ismét kisüt a nap és nem zavarja meg se villám se felhő. Na és persze mi is hagyjuk tovább válogatni a ruhák között és pózolni a vakuk villogó fényében.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x