Dammak Jázmin átállt a másik oldalra
Címlap / Showbiznisz / Dammak Jázmin átállt a másik oldalra

Dammak Jázmin átállt a másik oldalra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A szépségkirálynő ezúttal nem csak szép lesz, hanem zsűritagként pontozza majd a TV2 új műsorába jelentkező lányokat. 

Hajdú Péter, A Szépségkirálynő producere Dammak Jázmint is felkérte, hogy zsűrizzen a TV2 új produkcióban. A szépség persze boldogan vállalta a feladatot, hiszen így végre a másik oldalról is betekintést nyerhet a szépségiparba.

"Megtisztelő, hogy a véleményemre kíváncsiak. Gondolom adta magát, hogy egy Királynőt is beültetnek a zsűribe, annak meg külön örülök, hogy rám esett a választásuk" - meséli a tabutv.hu videójában Jázmin.

"Hajdú Pétert nem tekintem a főnökömnek, de nem tudom, hogy milyen lesz vele a közös munka. Eddig még túl sokszor nem találkoztunk, de nem gondolom, hogy bármi probléma lenne közöttünk" - magyarázza Dammak Jázmin a sztártévé felvételén, aki tulajdonképpen sehogy sem készül a Szépségkirálynőre.

"Nem számítottam semmire a lányok tekintetében. Nekem az a fontos, hogy valaki összhatásában legyen szép és legyen jó a kisugárzása. A zsűrizésre nem készülök, majd csak a felkészítő táborban és a forgatáson fogok ezen agyalni" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Jázmin, aki egyedül azt tanácsolja a jelentkezőknek, hogy érezzék jól magukat a színpadon.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x