VV Éva is könyvet ír
Címlap / Showbiznisz / VV Éva is könyvet ír

VV Éva is könyvet ír

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-07

Több villatársa után most Baukó Éva is tollat ragadott. A szexi valóságshow-hős egy fotózáson mesélt könyvének témájáról... 

VV Éva szinte minden perce be van táblázva mióta kijött a ValóVilág4 jelentette luxusbörtönből. A lány fellépésről interjúra, interjúkról pedig fotózásokra jár, mi épp egy utóbbin kaptuk el őt.

"Egy modell társnőmmel kell most bemutatnunk egy divattervező ruháit. Fotóztak már fürdőruhában is, most épp ruhában kell pózolnom..." - mondja a tabutv.hu riporterének a göndör valóságshow-hős, aki nem tagadja, hogy imádja, ha kamerák előtt lehet. "Mindig is szerettem, ha fotóznak. A villa előtt is sokszor kértek meg ilyesmikre: Horvátországban és különféle műtermekben is dolgoztam már. Leginkább a művészi képeket szeretem!" - lelkendezik VV Éva.

A törtető azonban nem tudja elképzelni, hogy fotómodellként dolgozzon, ugyanis szerinte már kiöregedett a szakmából. "Maximum mellékállásban vállalnám, nekem csak egy hobbi, hogy ilyen fotózásokon részt veszek. Ebben az is közrejátszik, hogy én már 28 éves vagyok, egy fotómodell pedig eleve 14 és maximum 23 éves kora között van tele lehetőségekkel" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Baukó Éva, aki ehelyett inkább a haknikkal, tévés szereplésekkel és esetleg egy könyvvel szeretné finanszírozni a további életét. Olivér után most Éva is tollat ragadott, de állítólag az ő könyve nem használati utasítás lesz a Való Világba való bekerüléshez. "Az én könyvem másról fog szólni majd!" - szögezi le a VV4 sztárja, aki egyelőre ennél többet nem akart elmondani a szerzeményről.

Éváról nemrég az a hír járta, hogy szakított a barátjával, azonban a fotózásra mégis Ádám kísérte el a lányt. "Az egész abból indult ki, hogy egy vita hevében felhívott egy újságíró. Elmondtam neki, hogy épp átköltöztem a másik szobába, erre azt hozta le hírként, hogy szakítottunk. Tudod milyen a bulvár, tudod milyenek az újságok..." - mondja egykedvűen Éva, aki szerint a látványos átköltözés óta minden rendben van a magánéletében. "Durcisan átvonultam a másik szobába és egy napig mosolyszünet volt, de már minden oké" - szögezi le a valóságshow-hős.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x