Dammak Jázmin barátja nélkül jár a meccsekre
Címlap / Showbiznisz / Dammak Jázmin barátja nélkül jár a meccsekre

Dammak Jázmin barátja nélkül jár a meccsekre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Dammak Jázmin már lassan két és fél éve van együtt vízilabdás barátjával, mégis külön szoktak érkezni a mérkőzésekre, sőt a szépségkirálynő sokszor egyedül figyeli a lelátóról az eseményeket. 

"A vízilabda iránti szerelem abszolút a Norbival együtt érkezett az életembe. Tulajdonképpen előtte azért már ismertem egy-két vízilabdás fiút és az olimpiai meccseket is néztem, de konkrétan, hogy én így kijárjak meccsekre ez abszolút a páromhoz köthető" - mesélte a Tabu Tv riporterének Jázmin, aki a későbbiekben elárulta abszolút nem egy őrjöngős szurkoló.

"Ilyen meccsen egyáltalán nem kiabálok. Persze volt már rá alkalom, de nem igazán mondhatom el magamról, hogy olyan nagyon heves lennék. Amúgy nem együtt szoktunk érkezni meccsekre, mert hát ők jóval korábban itt vannak, mivel játékosok. Elő szokott fordulni, hogy az én édesapám, édesanyám vagy a Norbi anyukája is kilátogat. Ilyenkor egy kupacban szoktunk ülni. Van, hogy barátnőm is kijön, de előfordult már az is, hogy teljesen egyedül ültem a lelátón" - számolt be a tabutv.hu riporterének a volt szépségkirálynő, aki beavatott minket abba, hogy teljesen tisztában van a szabályokkal.

"Igazából most már lassan két és fél éve vagyunk együtt, úgyhogy ha nem is akartam volna tudatosan megtanulni a szabályokat, akkor is egy idő után beleivódik az emberbe. Általában azért tudom, hogy mi történik a vízben vagy éppen miért fújtak, miért van kontra, miért támad az ellenfél. Tehát általában azért át látom ezeket a dolgokat” - mesélte Dammak Jázmin stábunknak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x