VV Éva: sokan lekövéreznek
Címlap / Showbiznisz / VV Éva: sokan lekövéreznek

VV Éva: sokan lekövéreznek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

A Tesók Siófok megnyitóján beszélgetett stábunk VV Évával, ahol kiderült mennyire rosszul estek neki azok a jelzők és kommentek, amiket a villában és a villalét után kapott. 

"A villában sem voltam kövér, szerintem szélesvásznúban kövérít a tévé. Olyan két-három kilót fogyhattam, szóval nem voltam valami duci, csak az Alekosz rám nyomta ezt, hogy én mennyire kövér vagyok. Én világ életemben ilyen voltam, sőt még ennél is vékonyabb. Természetesen szoktam sportolni, futni meg ilyesmi" – mesélte a tabutv.hu riporterének Éva, aki később elárulta távozása után a villából nem értette a rossz címlapokat és kritikákat.

"Amikor kijöttem akkor megjelent egy címlap egy kedves újságíró ismerősömtől, amiben az állt, hogy én egy k***a vagyok. Soha életemben nem lennék az. Én pont egy olyan lány vagyok, hogy ami a szívemen az a számon. Ha mondjuk k***a lennék, akkor nem jelentkeztem volna a ValóVilágba, mert lenne pénzem. Nem értettem, hogy rólam miért jelentetnek meg ilyeneket, lehet, nem vagyok túl okos, mint a többi celeblány" – számolt be a Tabu Tv riporterének a VV4 törtetője, aki sosem fog lemondani a médiában való szereplésről.

"Én világéletemben a médiában akartam dolgozni és rendezvényszervező szerettem volna lenni, amiről még nem tettem le és soha nem is fogok. Nem véletlenül indultam törtető kategóriában. Szerintem nagyon jól csinálnom a dolgokat. Eléggé nagy szám van, szerintem ezzel és az őszinteséggel mindent el lehet érni” – meséli a videóban VV Éva.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x