Gesztesi Károly és Liptai Claudia újra együtt?
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly és Liptai Claudia újra együtt?

Gesztesi Károly és Liptai Claudia újra együtt?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A Verdák 2 premierjén találkozott stábunk a sztárpárral, akikről az utóbbi időben nem sokat hallottunk. Gyermekeikkel együtt mulatták végig a filmet és az ottani programokat. 

"Valószínűleg mi nagyon jók vagyunk és azért kapunk mindig ilyen ajándékjegyeket és olyankor, hiszen Zsebi az összetartó erő ilyen esetekben, aztán jövünk megnézni Villám McQueen legújabb kalandjait. Egyébként most már időt szoktunk szakítani arra, hogy Encivel kettesben is eljárjunk moziba, mint régen fiatal korunkban" – mesélte a tabutv.hu riporterének Rékasi Károly.

"Ha lehetett volna, Villám McQueenel rontok be és nézem meg a filmet. Az elsőt én nagyon szerettem. Nem tudom, mostanában az animációs filmek rabja lettem, de szerintem ez örökre így fog maradni" – számolt be a Tabu Tv riporterének az izgalommal feltöltött John The Valiant.

"Iszonyatos nagy Verdák rajongó lettem. Az első film nagyon-nagyon tetszett, persze a gyerekeknek is, de direkt úgy van kitalálva, hogy minden korosztály megtalálja a maga poénját. Az apukák és az anyukák szerintem rögtön beleszerelmesedtek. Ahol lehetett Verdákat kapni, azt megvásároltuk, egész szép gyűjteményünk van, de ugye most megint ki fog merülni a kassza. Kicsit ilyen akciódúsabb lesz, de remélem a kicsik is élvezni fogják" – számol be a videóban Abaházi Csaba.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x