A Trokán lányok jóban rosszban együtt vannak
Címlap / Showbiznisz / A Trokán lányok jóban rosszban együtt vannak

A Trokán lányok jóban rosszban együtt vannak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Egy lovardában kapta mikrofonvégre a sztártévé szemfüles riportere a Trokán testvéreket, akik szívesen meséltek a közös múltjukról és a vezetéknevüknek súlyosságáról. 

"Gyakorlatilag 5-6 éves korunk óta járunk lovasiskolába, illetve versenyekre, ahol igazából mindent kipróbálhattunk és mindenhol szerepeltünk kisebb-nagyobb sikerrel" - mesélte a tabutv.hu riporterének Trokán Nóra.

"Nálunk nagyon természetes az, hogy jó testvérek vagyunk. Úgy nőttünk fel, hogy végig nagyon jóba voltunk. Semmi olyan korszakunk nem volt, ahol szívattuk volna egymást vagy lázadtunk volna valami ellen. Tényleg ilyen idilli gyermekkorunk volt, ami nagy hatással volt az egész életre. Nem volt olyan sohasem, hogy olyan srácokkal jöttünk volna össze, aki a másiknak tetszik, inkább barátnőkkel volt így" - számoltak be a Tabu Tv riporterének a Trokán lányok.

"Szerintem ahogy kijöttünk a főiskoláról és elkezdtünk dolgozni onnantól kezdve már nem volt kérdés, hogy a szülők árnyékában élünk-e. Attól még, hogy mindhármunk szakmája ugyan az. Mikor meghallják, hogy Trokán lányok rögtön a családra asszociálnak, pedig nem minden esetben kéne" - mesélik a videóban a lányok.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1797 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x