Schell Judit külföldre vágyik
Címlap / Showbiznisz / Schell Judit külföldre vágyik

Schell Judit külföldre vágyik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A Tabu Tv stábja Schell Judittal találkozott, aki elárulta, hogyan telt a nyara és hogy mi az, amire még vágyik az életében. 

"A családdal a nyáron feltöltődtünk elég kellemesen, sokat utaztunk országon belül, országon kívül. Olaszországban nyaraltunk, ami a külföldet illeti és itthon nagyon sokat a Balatonnál. Nincsen napi rutinom, csak a gyerek körüli dolgok. Úszni szoktam eljárni, de azt nem lehet minden nap, ez attól függ, hogy hogy érek rá a héten" – árulta el a tabutv.hu nézőinek a színésznő.

Schell Judit elmondta azt is stábunknak, hogyan telik egy reggele: "A nagyfiam külföldön tanul, úgyhogy neki már nem én csomagolom a tízórait. A kicsi ébreszt minket és utána én viszem óvodába, vagy az apukája vagy éppen együtt visszük, ahogyan ráérünk" – mesélte a Tabu Tv nézőinek.

A színésznő azt is szívesen elárulta riporterünknek, hogy bakancslistáján mi állna az első helyeken: "Nagyon régi vágyam, ami kimaradt az életemből, úgy a gimnázium és a főiskola között, hogy egy pár évet külföldön tölthessek. Ez az igény még mindig bennem van. Legszívesebben valami mediterrán országba mennék, de Európán belül maradnék mindenképpen" – mondta stábunknak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x