Aradi Balázs kipihentnek érzi magát
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Aradi Balázs kipihentnek érzi magát

Aradi Balázs kipihentnek érzi magát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

Egy Barátok Köztös sajtótájékoztatón futott össze a Tabu Tv riportere Aradi Balázzsal, aki 2010 óta szereplője a népszerű sorozatnak. 

 

Rendezvénynaptár
"Nagyon jól vagyok, mondhatom azt, hogy kipihent vagyok mostanában és nagyon nyugodtak a napjaim, hiszen gyakorlatilag most nincs sok dolgom a Barátok Közt mellett. Utolsó évemet végzem el az iskolában és az érettségire készülök, legalábbis ami maradt belőle az előrehozottak után" – mesélte a tabutv.hu riporterének Aradi Balázs, aki a későbbiekben azt is elárulta, sok közös van benne és az általa megformált karakterben.

"Abban hasonlítok a karakteremre, hogy engem is érdekel a csajozás, a sportok és a bulizás. Nehezen tudtam vele az elején azonosulni, mert Balázs, akit játszom, egy olyan közegből jött, ami számomra teljesen ismeretlen és nem vehettem rögtön lazára a figurát. Megpróbáltam a saját magam lelki világához hasonlóvá tenni az övét" – számolt be a sztártévé riporterének az ifjú színész, aki szerint jelenleg párhuzamos viszony alakult ki Aradi és Jenes Balázs közt.

"Én most már egy jó ideje szabad vagyok, szingli vagyok, hogyha mondhatom ezt. Azért azt most szögezzük le, hogy olyan sok időm nincsen, hiszen az iskola és a munka rengeteg időt elemészt. Megmondom őszintén, most nem is érzem azt, hogy szükségem lenne egy barátnőre, persze ha életem szerelme szembe sétál velem az utcán, akkor csak nem mondok nemet, de azért ezt most nem erőltetem" – hallható és látható a Tabu Tv videójában.   
 
 
[ 2409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x