Csomor Csilla: áldás és átok a Barátok Közt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla: áldás és átok a Barátok Közt!

Csomor Csilla: áldás és átok a Barátok Közt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Csomor Csilla szerint megbélyegezte a sorozat a szakmai- és magánéletét egyaránt. 


Rendezvénynaptár
"Igazság szerint a karrieremmel egyáltalán nem vagyok elégedett. Úgy érzem, hogy nagyon jól összekaptam magam. Nagyon jó nyaram volt, nagyon sokat sportoltam, nagyon jól érzem magam külsőleg a bőrömben, de belül nem tökéletes a dolog" – mesélte riporterünknek Csomor Csilla, akit – mint mondja – mostanában kifejezetten kerülnek a szerepek. Hiányolja a színházi megmérettetéseket és a közszerepléseket is.

"Persze ezen dolgozom a háttérben, de nem olyan fázisban vannak ezek a munkák, hogy publikusak lennének. Most igazából minden a háttérben zajlik, de majd egyszer előjövök, és egy nagyot durrantok" – hallható a Tabu Tv videójában.

Csomor Csilla nem Berényi Zsuzsa – ezt próbálja tudatosítani mindenkiben a színésznő azóta, hogy távozott a Mátyás Király térről. Őszintén nyilatkozott kameráinknak: a sorozat bizony amellett, hogy elhozta számára az országos ismertséget, meg is bélyegezte. "Kialakult egy kép rólam, és ezt nagyon nehéz lefoszlatni, és megmutatni, hogy ki az az igazi Csomor Csilla. Sokat gondolkoztam ezen: ez a Barátok Közt gyakorlatilag legalább annyira áldás, mint átok. Félreértés ne essék, végtelenül hálás vagyok a sorozatnak, de rám akasztott egy olyan titulust, egy olyan skatulyát, amiből iszonyatosan nehéz kitörni – nem csak szakmailag, emberileg és nőként is."

"Rettenetesen sokat dolgozom magamon kívül-belül, és azt érzem, hogy még mindig nem vagyok ott, ahol nekem a helyem lenne" – folytatja a gondolatot a színésznő, aki még mindig várja a kiteljesedést egy izgalmas színházi szerep és természetesen a nagybetűs Szerelem személyében.


 
 
[ 2155 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x